Sandra Seelen

Klinisch psychologe

Ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Sandra Seelen, een toegewijde psycholoog met een passie voor het helpen van mensen op hun reis naar welzijn en groei.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen. Hiernaast heb ik een opleiding bemiddeling gevolgd. Hieruit heb ik inzichten verworven in  de complexiteit van de menselijke geest en de dynamiek van relaties. Ik geloof in de kracht van communicatie en het oplossen van conflicten op een constructieve manier.

Mijn ervaring tijdens mijn stagejaren met cognitieve gedragstherapie (angst- en stemmingsstoornissen) heeft me ge├»nspireerd en vormgegeven in mijn huidige benadering van psychologische begeleiding. 

Mijn professionele reis heeft me ook geleid naar een rol als psycholoog op de pediatrie bij Ziekenhuis Oost-Limburg, waar ik waardevolle inzichten heb opgedaan in het omgaan met de emotionele behoeften van kinderen en gezinnen in medische situaties.

Daarnaast maak ik momenteel deel uit van het team eerstelijnspsychologen bij de Plantrekkers, waar ik werk met kinderen en gezinnen om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en welzijn.

Naast mijn ervaring met jongeren en gezinnen, heb ik ook ervaring met volwassenen waarbij ik samen naar een weg zoek om alle puzzelstukjes tot een geheel te krijgen. Samen gaan we op zoek naar een goede balans in het leven. 

Als je op zoek bent naar begeleiding en groei in een ondersteunende en respectvolle omgeving, neem dan gerust contact met me op. 

Erkenning

Visumnummer FOD Volksgezondheid: 310422


Erkend psycholoog door Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid


Ingeschreven bij de Psychologencommissie


Opleiding

Bemiddelaar in familiale zaken - KU Leuven


Master in de klinische en gezonheidspsychologie, kinderen en adolescenten - KU Leuven


Bachelor psychologie (Opvoedings- en gezinspsychologie en levenslooppsychologie) - VUB

Contact

Telefoon

0032 (0)474 71 02 60

E-mail

sandra@praktijk-de-essen.be